Savunvalvonta, tupakoinnin lopetuslaite, toisen käden savunrajoituslaite, savukkeen polttimen keskeytin

節菸器1
節菸器2

Savunvalvonta, tupakoinnin lopetuslaite, toisen käden savunrajoituslaite, savukkeen polttimen keskeytin,
Savukkeenohjain (polttava savukkeen keskeytin)
Uudet keksinnöt, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin, vähentää toisen käden savua ja vähentää tehokkaasti tupakoitsijoiden savua ~

Ihmiset, jotka tupakoivat, savuttavat savukkeen, koska he eivät halua tuhlata ja tulla tavaksi, eli jos savun pituus alkaa olla lyhyempi, kehon kysyntä tai riippuvuus nikotiinista voi olla pienempi.

Tupakoinnin lopettaminen Savukkeiden tupakoitsijaa käytetään muuttamaan tavan ottaa koko savuke. Jos otat muutaman suupalaa, lopetat sen, jos haluat tupakoida, sytytät sen, jos otat muutaman suuhun, lopetat sen.
Kehon savun tarve vähenee, jotta saavutetaan tavoite lopettaa tupakointi tai vähentää savua. Niille, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin, heidän on onnistuttava saavuttamaan tahdonvoimansa.

Tupakoinnin lopettaminen on paras terveydelle. Asiantuntijat arvioivat, että noin 30% sydänsairaudesta johtuu tupakoinnista. Tupakointi supistaa pieniä verisuonia, lisää hiilimonoksidin määrää veressä ja tekee sydämestä ja muusta kehosta.
Kudoksen hapen syöttö vähenee. Tupakointi edistää valtimoiden kovettumisen kehittymistä ja lisäksi tupakan nikotiini kiihdyttää pulssin ja aiheuttaa rytmihäiriöitä. Joten jos haluat lopettaa tupakoinnin, tai jos haluat vähentää savun määrää,
Käytä terveyttäsi varten tupakoinnin lopettamiseen tarkoitettua laitetta savun vähentämiseksi. "


Tuotteen ominaisuudet

1. Patenttisuunnittelu Suojaa nopeasti savua tuhoamatta savukepulloja.
2. Säästä tehokkaasti savukkeiden kustannuksia.
3. Erityinen alumiinimateriaali, vedenpitävä ja hapettumisenestoaine, pysyvä käyttö.
4. Soveltuu useisiin eri savukkeiden kokoon.
5. Kevyt ja helppo kuljettaa.
6. Korkealaatuinen ruudullinen muotoilu.

Ehdotettu myyntihinta: 250 dollaria


Onko sinulla perhettä tai ystäviä, jotka usein asettavat savun tuhkakupille, mutta et näe sitä? Haluatko haistaa savun? Tällä hetkellä sinun pitäisi antaa sukulaisillesi ja ystävillesi tietää savukkeensytyttimestä ja vähentää tehokkaasti käytettyjä savua!


『Tupakointiohjeet】
Tupakoinnin lopettamiseen on kaksi vaihetta: ensimmäinen vaihe on vähentää savun määrää ensin ja toinen vaihe lopettaa kokonaan.

Ensimmäinen vaihe:
Jos tupakointiaikasi on yli muutama vuosikymmen ja sinulla on yksi tai useampi savuketta päivässä, tupakointia on erittäin vaikea lopettaa kerrallaan, ja voit käyttää tätä tuotetta savun määrän vähentämiseen ja kehon sopeutumiseen nikotiinipitoisuuteen.
Epämukavuus on noin 1–3 kuukautta.

Toinen vaihe:
Kun savukemääränne on pienentynyt alle puoleen päivään, et tupakoi savukkeita.Kaikki savukkeisiin liittyvät esineet, kuten tuhkakupit ja sytyttimet, kerätään, lähetetään tai heitetään pois ja lopetetaan kokonaan. Kun haluat polttaa, ottaa syvään henkeä, juo kupin teetä, pieni määrä toimintaa tai liikuntaa ja häiritse sinua tupakoinnista. Fyysinen epämukavuus on väistämätöntä, mutta hidastuu päivittäin, ja tämä vaihe kestää noin 3–6 kuukautta. Tahdonvoimakkuus on erittäin tärkeä tänä aikana, jotta voisimme pohtia tupakoinnin lopettamisen eduista verkkoihin liittyvästä keskustelusta.
https://www.tco.gov.hk/tc_chi/quitting/quitting_ycqs.html
Jos olet läpäissyt tupakoinnin lopettamisen kaksi vaihetta, olet onnistunut, onnittelut!
Tämän tuotteen suunnittelijalla on yli 30 vuoden ikä, ja hän on suunnitellut tämän tuotteen useita kertoja ennen tupakoinnin lopettamista. Räjähdyksen tai virvoitusjuomien lievittämiseksi tai muiden menetelmien käyttämiseksi tupakointi on varmasti terveydelle vaarallista.

Pitkä Kee Industrial Co, Ltd TEL: 06-2820480.2822432.2833368
Sivu http://www.facebook.com/Cigartroller
Tukku http://www.perfume.com.tw/
Vähittäiskauppa https://shopee.tw/elady

tag : Savunvalvonta,tupakoinninlopetuslaite,toisenkädensavunrajoituslaite,savukkeenpolttimenkeskeytin

cosmetics gifts

品牌
SONY新力
品名
攻唇透亮果凍唇蜜_504_唇蜜
存貨
規格/說明
7.5g 259$380                產品說明:                 含晶亮粒子,雙唇呈現水亮效果!特殊刷頭,符合唇型設計容易清洗。添加了蘆薈精華及植物性保濕配方,讓唇部淋上一層天然保護膜,持續呵護嬌嫩雙唇;含維他命E及防護成分,能預防外在環境傷害。   
銷售類型
Wholesale

TN_Kenzohomme.jpg 

 1. http://www.elady.tw/fragrance/
 2. http://www.perfume.com.tw/bigpic減少面部皺紋的方法有哪些?

 減少面部皺紋的方法很多,較常用的有指壓法和氣功與按摩相結合的美容方法。

 指壓法是一種能減少面部皺紋的簡易美容方法,是在臉上選擇合適的指壓部位進行指壓。臉上的指壓部位很多,最常用、最有效的點有六個(左右各三個)。第一個點是在前額顳側,眉梢外側旁開二橫指,再向上行四橫指處。第二點在顴骨下方偏內側,與鼻孔平齊的頰部,第三個點在口角外側,旁開一橫指處。如堅持每天在這個指壓點上進行較輕緩指壓10~20分鐘,可以減少面部皺紋。

 氣功與按摩相結合的美容方法,對消除面部抬頭紋、魚尾紋、眼袋及保持頸部健美有一定的作用。

 準備 練功者端坐於椅子的前1/3處,閉目,呼吸自然雙腿略寬於肩,鬆肩垂肘,雙手掌心向下放於膝上,意守丹田。雙手掌向內回收沿體前上升至額前,以勞宮穴對印堂穴,輕輕左右抖動雙手至耳部出現熱感。

 消除抬頭紋 接上式,雙手中、食指點按神庭穴,沿神庭穴下至印堂穴,緩緩向上向下旋轉按揉至左右太陽穴,點按太陽穴,順時針旋轉9次。

 消除上眼袋 接上式,雙手由太陽穴移至面前,雙手中、食指分別點按左右絲竹空穴、攢竹穴。雙手食指橫置於眼球上,閉目,稍稍用力按壓眼瞼,做挑眉動作9次。

 消除下眼袋 用左右手食指分別點揉左右眼外眼角,然後由目外眥沿下眼瞼向目內眥緩緩推進至睛明穴,點揉睛明穴。往返共做9次。

 消除魚尾紋 右手食指按揉右眼內眼角,然後沿下眼瞼橫拉至四白穴,點按四白穴。向右上方稍稍用力將食指拉至距太陽穴2厘米處,順時針旋轉9次,沿耳前緩緩下落至頰車穴,點按頰車穴,同時盡力向上挑眼眉。左手沿左眼再做一遍,動作同右。

Perfume näyttää innostusta ja hauska

Jotkut ihmiset sanovat "Scent of a Woman", ei tuoksu ja nainen, kuin kukka ilman tuoksua, kukkia muovikukkia. Näkyvä, tuoksut ja naisilla on niin läheinen.

Eri tasoilla, eri luonteet, erilaiset rakastavia ihmisiä, koska niiden eri luonne, kannattaa erityisen maku tuoksu. Niinpä naiset valinta tuoksu lisätä niiden viehätys on myös esitellä oman intohimonsa ja hauskaa.

Lähtevät nainen:

Innostus on hyvä liikkua, toimivat nopeasti, paino tehokkuutensa ja rakastunut tuoksu jossa sitrushedelmän tuoksu Avon Yi unelma mennä helmiä hajuvettä ja vihreitä ottaa helmiä hajuvettä, valo sitrushedelmien tuoksu saa sinut muistamaan, että elinvoimainen nuoriso.

Sisäänpäin nainen:

Hiljaisuus muutaman sanan, tavoittelu itsensä ilmentymä persoonallisuus ja vapauttamista. Etusija salaperäinen, jalo itämainen tuoksu, Avon chi yksinkertaisia ​​Korean makuja, Blue Diamond Girl ottamaan helmiä hajuvettä, fuusio kukka ja myski, joten muutama sana enemmän näyttää ujo charmia.

Sentimental nainen:

Hellä, myötätuntoinen niiden lämpö rappeutuminen harjoittamisesta uutuus on muoti kultaseni. Rakkaus kukkien tuoksua ja hedelmiä, ja seuraa muotia suuntausta, Avonin uusin Meng cologne, tee Splendour tyylikäs ja välittää uutta ja jatkuvasti muuttuvassa haaveilen.

Voimakastahtoinen nainen:

Paras harjoittamisesta elämänlaadun hauskaa, tyylikäs, herkkä ja täydellinen taiteen maailmaan hienostunut tuoksu, Avon Blue Dream mini cologne, santelipuu suitsukkeita on hiljainen, niin voimakastahtoinen Yu merkittäviä tyylistä.

繼續閲讀

自我介紹

tuoksut

Author:tuoksut
龍記實業有限公司 專司經營世界名牌香精Perfume、香水Fragrances、男性香水Men’sPerfume、女性香水Women’sPerfume、小香水,保養、保養品SkinCare,化妝品cosmetic、彩妝,香水禮盒、保養品禮盒、化妝品禮盒,美髮品、美髮材料,美容美體、美容品、美容材料、美容護膚,美顏、美妝、美妝工具、化妝工具、彩妝工具,飾品、禮品、贈品,進口女香、百貨、精品、日式精品等高級日用品之專賣店,賣場、商店、門市之商品批發,品牌種類舉如:
愛格娜AIGNER、安娜蘇ANNASUI、亞曼尼ARMANI、BOSS、巴黎世家BALENCIAGA、班尼頓BENETTON、碧兒泉BIOTHERM、姬龍雪GUYLAROCHE、希思黎SISLEY、山本耀司Y.YAMAMOTO、萬寶龍MONTBLANC、貝佳斯BORGHESE、畢柏絲BYBLOS、布蘭妮BRITNEY、保格麗BVLGARI、嘟澎DUPONT、克莉絲汀C.DIOR、卡文克萊C.KLEIN、芬迪FENDI、卡布奇CAPUCCI、凱依黛CARITA、1881CERRUTI、雅詩蘭黛E.LAUDER、媚絲NESS、香奈兒CHANEL、紀凡希GIVENCHY、法拉德FALADE、高絲KOSE、克蘭詩CLARINS、倩碧CLINIQUE、畢卡索D.COSMERIC、森巴SAMBA、迪奧DIOR、登喜露DUNHILL、高堤耶GAULTIER、珍妮佛GLOWJ.IO、佛瑞FERRE、法拉摩FREDERICM、嬌蘭GUERLAIN、赫蓮娜H.R、庫吉GUCCI、愛瑪仕HERMES、佳麗寶KANEBO、英格蜜兒I.MILLET、蘭蔻LANCOME、佐登JOURDAN、蕭邦CHOPARD、積架JAGUAR、浪凡LANVIN、高田賢三KENZO、凱蒂貓KITTY、培麗LA.PRAIRIE、耐吉NIKE、面具PALGANTONG、鱷魚LACOSTE、皮爾卡登P.CARDIN、寶露POLA、蓮娜麗姿NINARICCI、大衛杜夫DAVIDOFF、麥可喬登M.JORDAN、松島正樹MAT、米奇MICKEY、三宅一生MIYAKE、雅頓E.ARDEN、瑪丹娜MONTANA、保羅POLO、蓮娜N.RICCI、費拉加摩FRAGONARD、諾貝達R.BALESTRA、黑龍堂PRIVACY、幽蘭ORLANE、奧斯卡OSCAR、蒲薏P.M.CHELL、蘿莎ROCHAS、桑麗卡SONIA、資生堂SHISEIDO、植村秀SHUUEMURA、蕾歐娜LEONARD、凡賽斯VERSACE、舞妓SANA、蒂芬妮TIFFANY、聖羅蘭YSL、BURBERRY、塔利雅DRIYA、JUJU等名牌。
TEL:886-6-2820480,2822432,2833368

最新文章
最新留言
最新引用
月份存檔
類別
搜尋欄
RSS連結
連結