Savunvalvonta, tupakoinnin lopetuslaite, toisen käden savunrajoituslaite, savukkeen polttimen keskeytin

節菸器1
節菸器2

Savunvalvonta, tupakoinnin lopetuslaite, toisen käden savunrajoituslaite, savukkeen polttimen keskeytin,
Savukkeenohjain (polttava savukkeen keskeytin)
Uudet keksinnöt, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin, vähentää toisen käden savua ja vähentää tehokkaasti tupakoitsijoiden savua ~

Ihmiset, jotka tupakoivat, savuttavat savukkeen, koska he eivät halua tuhlata ja tulla tavaksi, eli jos savun pituus alkaa olla lyhyempi, kehon kysyntä tai riippuvuus nikotiinista voi olla pienempi.

Tupakoinnin lopettaminen Savukkeiden tupakoitsijaa käytetään muuttamaan tavan ottaa koko savuke. Jos otat muutaman suupalaa, lopetat sen, jos haluat tupakoida, sytytät sen, jos otat muutaman suuhun, lopetat sen.
Kehon savun tarve vähenee, jotta saavutetaan tavoite lopettaa tupakointi tai vähentää savua. Niille, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin, heidän on onnistuttava saavuttamaan tahdonvoimansa.

Tupakoinnin lopettaminen on paras terveydelle. Asiantuntijat arvioivat, että noin 30% sydänsairaudesta johtuu tupakoinnista. Tupakointi supistaa pieniä verisuonia, lisää hiilimonoksidin määrää veressä ja tekee sydämestä ja muusta kehosta.
Kudoksen hapen syöttö vähenee. Tupakointi edistää valtimoiden kovettumisen kehittymistä ja lisäksi tupakan nikotiini kiihdyttää pulssin ja aiheuttaa rytmihäiriöitä. Joten jos haluat lopettaa tupakoinnin, tai jos haluat vähentää savun määrää,
Käytä terveyttäsi varten tupakoinnin lopettamiseen tarkoitettua laitetta savun vähentämiseksi. "


Tuotteen ominaisuudet

1. Patenttisuunnittelu Suojaa nopeasti savua tuhoamatta savukepulloja.
2. Säästä tehokkaasti savukkeiden kustannuksia.
3. Erityinen alumiinimateriaali, vedenpitävä ja hapettumisenestoaine, pysyvä käyttö.
4. Soveltuu useisiin eri savukkeiden kokoon.
5. Kevyt ja helppo kuljettaa.
6. Korkealaatuinen ruudullinen muotoilu.

Ehdotettu myyntihinta: 250 dollaria


Onko sinulla perhettä tai ystäviä, jotka usein asettavat savun tuhkakupille, mutta et näe sitä? Haluatko haistaa savun? Tällä hetkellä sinun pitäisi antaa sukulaisillesi ja ystävillesi tietää savukkeensytyttimestä ja vähentää tehokkaasti käytettyjä savua!


『Tupakointiohjeet】
Tupakoinnin lopettamiseen on kaksi vaihetta: ensimmäinen vaihe on vähentää savun määrää ensin ja toinen vaihe lopettaa kokonaan.

Ensimmäinen vaihe:
Jos tupakointiaikasi on yli muutama vuosikymmen ja sinulla on yksi tai useampi savuketta päivässä, tupakointia on erittäin vaikea lopettaa kerrallaan, ja voit käyttää tätä tuotetta savun määrän vähentämiseen ja kehon sopeutumiseen nikotiinipitoisuuteen.
Epämukavuus on noin 1–3 kuukautta.

Toinen vaihe:
Kun savukemääränne on pienentynyt alle puoleen päivään, et tupakoi savukkeita.Kaikki savukkeisiin liittyvät esineet, kuten tuhkakupit ja sytyttimet, kerätään, lähetetään tai heitetään pois ja lopetetaan kokonaan. Kun haluat polttaa, ottaa syvään henkeä, juo kupin teetä, pieni määrä toimintaa tai liikuntaa ja häiritse sinua tupakoinnista. Fyysinen epämukavuus on väistämätöntä, mutta hidastuu päivittäin, ja tämä vaihe kestää noin 3–6 kuukautta. Tahdonvoimakkuus on erittäin tärkeä tänä aikana, jotta voisimme pohtia tupakoinnin lopettamisen eduista verkkoihin liittyvästä keskustelusta.
https://www.tco.gov.hk/tc_chi/quitting/quitting_ycqs.html
Jos olet läpäissyt tupakoinnin lopettamisen kaksi vaihetta, olet onnistunut, onnittelut!
Tämän tuotteen suunnittelijalla on yli 30 vuoden ikä, ja hän on suunnitellut tämän tuotteen useita kertoja ennen tupakoinnin lopettamista. Räjähdyksen tai virvoitusjuomien lievittämiseksi tai muiden menetelmien käyttämiseksi tupakointi on varmasti terveydelle vaarallista.

Pitkä Kee Industrial Co, Ltd TEL: 06-2820480.2822432.2833368
Sivu http://www.facebook.com/Cigartroller
Tukku http://www.perfume.com.tw/
Vähittäiskauppa https://shopee.tw/elady

tag : Savunvalvonta,tupakoinninlopetuslaite,toisenkädensavunrajoituslaite,savukkeenpolttimenkeskeytin

發表留言

Secre

自我介紹

tuoksut

Author:tuoksut
龍記實業有限公司 專司經營世界名牌香精Perfume、香水Fragrances、男性香水Men’sPerfume、女性香水Women’sPerfume、小香水,保養、保養品SkinCare,化妝品cosmetic、彩妝,香水禮盒、保養品禮盒、化妝品禮盒,美髮品、美髮材料,美容美體、美容品、美容材料、美容護膚,美顏、美妝、美妝工具、化妝工具、彩妝工具,飾品、禮品、贈品,進口女香、百貨、精品、日式精品等高級日用品之專賣店,賣場、商店、門市之商品批發,品牌種類舉如:
愛格娜AIGNER、安娜蘇ANNASUI、亞曼尼ARMANI、BOSS、巴黎世家BALENCIAGA、班尼頓BENETTON、碧兒泉BIOTHERM、姬龍雪GUYLAROCHE、希思黎SISLEY、山本耀司Y.YAMAMOTO、萬寶龍MONTBLANC、貝佳斯BORGHESE、畢柏絲BYBLOS、布蘭妮BRITNEY、保格麗BVLGARI、嘟澎DUPONT、克莉絲汀C.DIOR、卡文克萊C.KLEIN、芬迪FENDI、卡布奇CAPUCCI、凱依黛CARITA、1881CERRUTI、雅詩蘭黛E.LAUDER、媚絲NESS、香奈兒CHANEL、紀凡希GIVENCHY、法拉德FALADE、高絲KOSE、克蘭詩CLARINS、倩碧CLINIQUE、畢卡索D.COSMERIC、森巴SAMBA、迪奧DIOR、登喜露DUNHILL、高堤耶GAULTIER、珍妮佛GLOWJ.IO、佛瑞FERRE、法拉摩FREDERICM、嬌蘭GUERLAIN、赫蓮娜H.R、庫吉GUCCI、愛瑪仕HERMES、佳麗寶KANEBO、英格蜜兒I.MILLET、蘭蔻LANCOME、佐登JOURDAN、蕭邦CHOPARD、積架JAGUAR、浪凡LANVIN、高田賢三KENZO、凱蒂貓KITTY、培麗LA.PRAIRIE、耐吉NIKE、面具PALGANTONG、鱷魚LACOSTE、皮爾卡登P.CARDIN、寶露POLA、蓮娜麗姿NINARICCI、大衛杜夫DAVIDOFF、麥可喬登M.JORDAN、松島正樹MAT、米奇MICKEY、三宅一生MIYAKE、雅頓E.ARDEN、瑪丹娜MONTANA、保羅POLO、蓮娜N.RICCI、費拉加摩FRAGONARD、諾貝達R.BALESTRA、黑龍堂PRIVACY、幽蘭ORLANE、奧斯卡OSCAR、蒲薏P.M.CHELL、蘿莎ROCHAS、桑麗卡SONIA、資生堂SHISEIDO、植村秀SHUUEMURA、蕾歐娜LEONARD、凡賽斯VERSACE、舞妓SANA、蒂芬妮TIFFANY、聖羅蘭YSL、BURBERRY、塔利雅DRIYA、JUJU等名牌。
TEL:886-6-2820480,2822432,2833368

最新文章
最新留言
最新引用
月份存檔
類別
搜尋欄
RSS連結
連結