fragrance bags gift

品牌
ETUDE
品名
O2眼影黑+白_眼影
存貨
規格/說明
179$500 產品說明: ★韓國名星宋慧喬代言商品 ★專櫃品牌公司貨 ★單色小眼影.買十個送眼影盤 BETTY作為專業彩妝品牌,BETTY以高品質,合理價格,簡潔設計,多種色彩等四大概念進軍台灣百貨公司專櫃,將四大概念做為基礎超越個性和感覺,並且引領時尚. BETTY將全球時尚潮流以特有的概念重新解釋並嘗試超前感性的色彩,以滿足不斷追求新事物的新世代的多樣需求.主導新世代彩妝文化
銷售類型
Wholesale

chanel_no510_1024.jpg 
面部按摩的作用是什麼?

 按摩的作用是:增進血液循環,給組織補充營養;增加氧氣的輸送,促進細胞新陳代謝正常進行;幫助皮膚排泄廢物和二氧化碳,減少油脂的積累;使皮膚組織密實而富有彈性;排除積於皮下過多的水分,消除腫脹和皮膚鬆弛現象,有效地延緩皮膚衰老;使皮下神經鬆弛,得到充分休息,消除疲勞,減輕肌肉的疼痛和緊張感,令人精神煥發。因此,除了在美容院進行專業性的皮膚按摩護理之外,應該在家中自己做面部按摩護理。

 按摩前,一般應當在面部抹一些冷霜。因為冷霜不但可以促使按摩時潤滑,而且還可以吸收按摩時所產生的熱量。按摩時不宜過分用力。用中指和無名指按摩最為合適。按摩的動作要有節奏韻律感,速度不宜太快或太慢,按摩的速度最好與心臟跳動的速度大約一致。

 第一步 撫平額紋,用兩手中指、無名指在前額畫圈,方向是向上向外,從前額中部眉心開始,分別畫至兩側太陽穴,然後用兩手食指點壓太陽穴。重複20次。可以預防前額皺紋的出現。

 第二步 分推眼眶,兩手拇指按於太陽穴上,用食指第二節的內側面分推上下眼眶。上眼眶從眉頭到眉梢為一次;下眼眶從內眼角到外眼角為一次。先上後下,一圈為兩次共做20次。可以消除眼睛的疲勞,預防眼部產生皺紋,預防眼袋的出現,也有助於預防頰部皮膚鬆弛。

 第三步 推按鼻翼,鼻部的毛孔特別大,容易長黑點。用兩手中指指腹,自鼻翼兩側外展推按鼻唇溝部位,然後兩手中指沿鼻樑正中上下推抹,重複20次。可以使鼻息通暢,也可預防鼻部產生黑點。

 第四步 分抹唇部,兩手中指沿著嘴唇邊做畫圈動作,然後,分別由中間向兩側嘴角輕抹。上唇由人中溝抹至嘴角,下唇由下頦中部抹至嘴角,抹至下唇外側時,兩手指略向上方輕佻。重複20次。此法可以預防嘴角表情皺紋,防止嘴角下垂。

 第五步 輕拍面頰,鼓起頰部,用兩手輕輕拍打兩側頰部,拍打數次至面頰皮膚微微泛紅為止。可以使面頰肌肉結實,不易鬆弛。

 第六步 輕抹頸部,抬高下頦,用兩手由下向上輕抹頸部,由左至右,再由右至左。重複20次。可以防止頸部皺紋產生,防止因肌肉下垂而產生的雙下頦。

 以上是適合家庭使用的面部保健按摩操,每日早晚按摩一次,也可在閒暇時間按摩。按摩時,手法要輕柔,節奏要和緩,不要用力摩擦。只要持之以恆,一定能保持皮膚的健美。

Mikä rooli kasvojen hieronta?

Tehtävä hieronta on: parantaa verenkiertoa, ja ravintolisät organisaatiolle lisätä hapensaanti ja edesauttavat normaalia solujen aineenvaihduntaa, auttaa iho erittää jätteet ja hiilidioksidin vähentäminen kertymistä rasvaa, ihokudoksen tiheä ja joustava; estää tontin ihoa liikaa kosteutta, poistaa turvotusta ja notko ilmiö tehokkaasti hidastaa ihon vanhenemista, ihonalaisen hermo rentoutumista, ja saa tarpeeksi lepoa, poistaa väsymystä, lievittää lihaskipua ja jännitystä, ja virkistävä. Siksi lisäksi ammatillisen ihon ja hieronta hoitoja kauneushoitola, sen pitäisi olla kotona oman kasvojen hierontaa.

Ennen hieronta, yleistä pitäisi pyyhkiä kasvot kylmää kermaa. Koska kerma ei ainoastaan ​​edistää hieronta voitelu, vaan myös absorptio hieronta lämpöä. Hieronta ei tulisi olla liian kova. Sopivin keskisormi ja nimetön sormi hieronta. Hieronta toiminta on rytmi, nopeus ei ole liian nopea tai liian hidas, parhaan hieronnan nopeus ja sykemittarin noin johdonmukainen.

Heal määrä viljaa ensimmäinen askel, molemmilla käsillä, keskisormi, nimetön ja ympyrä otsaan, suunta on ylöspäin pois, alkaen otsa Keski kulmakarvat nostettiin molemmin puolin temppelin ja sitten kahden käden etusormi pisteen paine temppelit. Toistetaan 20 kertaa. Voit estää juonteita ja otsa.

Vaihe kaksi pistettä työntää silmiä, peukalo painaa Temple kohdissa työntää etusormen II osan sisäpuolelle ylemmän ja alemman silmiin. On Kiertoradallaan kulmakarvat ja otsa kerran, alle silmiä sisänurkkaan ja ulkonurkkaan. Seuraavan ensimmäisen kierroksen kaksi, tehdä 20 kertaa. Voi poistaa väsymystä silmissä, ehkäisy silmän ryppyjä, syntymisen estämiseksi pussit silmien alla, ja myös estää posken ihoa leväperäisyydestä.

Kolmas vaihe työntämänä, nenän huokoset suuri, helppo mustia pisteitä. Molemmilla käsillä keskisormi massa, koska nenän molemmin puolin etsivän push jota nasolabial kannen päällä, ja sitten ojentaa keskisormi pitkin sillan nenän keskeltä työnnä pyyhi ylös ja alas, toista 20 kertaa. Voi hengittää sileä, voidaan estää nenän tuottaa mustia pisteitä.

Neljäs vaihe on pyyhkimällä huuli, keskisormi molempien käsien pitkin huulen piirin toiminnan jälkeen, keskeltä molemmille puolille suun sitten hieronta. Ylähuulen on suun pyyhkimällä jonka ihmiset ojaan, alahuuli, pyyhkimällä jonka keskellä leuan suuhun, pyyhkiminen ja alahuulen sivusuunnassa, kaksi osoitinta hieman joutavia. Toistetaan 20 kertaa. Tämä menetelmä voi estää suun, kasvojen ryppyjä, estää suun roikkuvat.

Silitä posken viidennen vaiheen, kokoamaan poskelle, molemmin puolin poskelle molemmin käsin, varovasti pat, pat useita kertoja posken iholle hieman huuhdella toistaiseksi. Cheek lihakset vahvat, ja rentoutuminen ei ole helppoa.

Vaihe 6 sitten hieronta kaulan, nostaa leuan molemmin käsin ja sitten hieroa niskan alhaalta ylöspäin, vasemmalta oikealle, oikealta vasemmalle. Toistetaan 20 kertaa. Voi estää kaulan ryppyjä, estää notko lihakset ja kaksoisleuka.

Edellä sopii kotikäyttöön kasvohoito hieronta harjoituksia päivittäin aamulla ja illalla hieronta, hierontaa on saatavana myös vapaa-aikaa. Hieronta, tapa lempeä rytmi olla lempeä, älä pakota kitkaa. Kestävä, pystyy pitämään ihon kuntoa.

繼續閲讀

brand bags skincare

品牌
CLINIQUE倩碧
品名
水磁場保濕眼膜10PCS+水磁場保濕面膜10PCS
存貨
規格/說明
10pic 1290 $ 3200 產品說明:                面膜-立即為肌膚大量補水,無油脂的護理  ,舒緩缺水的肌膚。特殊蘆薈精華萃  取活磁水幫助舒緩肌膚,使肌膚更柔  軟、光滑、立即保濕。淡化細紋。適  合所有肌膚類型。    眼膜-滋潤、清新的眼膜護理,立即潤澤眼  部肌膚。淡化細紋,改善眼部浮腫。  肌膚更為柔軟、光滑、滋潤。適合所  有肌膚類型。   
銷售類型
Wholesale

chanel_no502_1024.jpg 

 1. 香奈爾 防油光乳液美容品
 2. 香奈爾 美白水 + 乳液 + 精華液
 3. 香奈爾香水
 4. 香奈爾 修護眼霜美容品
 5. 香奈爾COCO香水
 6. 香奈爾 日間緊膚修護凝霜美容品
 7. 香奈爾 日間緊膚修護乳霜美容品
 8. 香奈爾 三色眼影美容品怎樣用指壓法進行美容?

 每日堅持指壓美容,可以消除疲勞,延緩皮膚鬆弛和皺紋的出現。指壓美容法的要點是:用指尖(有指紋的部分)對準面部穴位,用整個手腕的力量強力按壓。注意不要用指甲,以免劃破皮膚。右側用右手,左側用左手。按壓的方向是自上而下,從中間到兩側。具體部位和手法如下:

 眼睛 下眼皮自內眼角至外眼角,每隔兩秒鐘向下按壓一次,反覆3次。用中間三個手指左右同時用力按壓太陽穴10秒鐘。用同樣三個手指輕輕按壓眼珠10秒鐘。這樣可以使眼睛明亮有神。

 鼻子 自內眼角到鼻窩處取四點,以每隔兩秒按壓3次的頻率,向鼻樑中心用力按壓。這樣可以使鼻子感到舒適,對防治傷風也有效。

 額頭 用拇指以外的4個手指固定在髮際,上下運動4次,再將指尖上下平行移動,到眉毛為止,反覆上下運動。

 嘴角 用中間三指,從中央向兩側嘴角取三點按壓3次,可以消除嘴角肌肉緊張,給人以親切的印象。

 兩頰 用中間三指,從顴骨到耳根按壓三點,可使面頰肌肉健美,表情豐富。

 頸部 以下頜下部的頸動脈(用手指按壓有脈搏跳動的地方)為起點,沿血管到鎖骨,左右各四點按壓3次。這樣可以改善面色,對治療失眠也有效。

 頸肌 用中指按壓後腦底部,按壓3次共約5秒鐘,可以增強活力,消除全身疲勞。用中間三指在後脖頸自上而下分四點按壓3次,可以消除頸部疲勞。

Miten acupressure kauneuden?

Daily vaati akupainanta kauneuden voi poistaa väsymystä, hidastaa löysää ihoa ja ryppyjä. Akupainanta kauneus lain kohta on: sormin (sormenjälki osa) yhdenmukaistaminen kasvojen pisteitä, käyttää valtaa koko ranteen voimaa painaa. Huomaa, ei saa käyttää nauloja, jotta se ei leikkaa ihon läpi.Oikealla puolella oikealla kädellään, vasemmalle vasemmalla kädellään. Painamalla suunta on ylhäältä alas, keskeltä molemmille puolille.Tarkka sijainti ja menetelmiä ovat seuraavat:

Silmien alla silmäluomen siitä sisänurkasta ulkoreunasta joka toinen sekunti, paina ajoissa, toistetaan kolme kertaa. Noin kolme keskisormea ​​ja paina kovaa temppeliin 10 sekuntia. Kanssa samaa kolme osoitinta paina varovasti silmien 10 sekunnin ajan. Tämä voi tehdä silmät kirkkaat silmät Jumalan.

Nenä sisältä kulmasta silmän nenän fossa ottamaan neljä pistettä, paina 3 kertaa taajuus kahden sekunnin välein, paina kova keskustasta Kuononselkä. Tämä voi tehdä nenän levollisin mielin, ja myös tehokas ehkäisy ja hoito vilustuminen.

Neljä sormea ​​kuin otsa peukalo on vahvistettu hiusraja, liikkuvat ylös ja alas neljä kertaa, ja sitten sormenpäät ylös ja alas liikkuvat yhdensuuntaisesti kulmakarvat toistaiseksi toistuvasti ylös ja alas liikettä.

Suun käyttäen keskellä kolme sormet keskustasta molemmille puolille suun otetaan kolme Press kolme kertaa, voidaan poistaa suun lihaksen jännitystä, jolloin sopiva vaikutuksen.

Posket käyttäen keskellä kolme sormea ​​painamalla kolme kohtaa poskipäät ja korvien avulla poskilihakset mahtuu ilme.

Kaula ja submandibular Department of kaulavaltimon pulssi) lähtökohtana sekä verisuonten solisluu, noin neljä painalluksella kolme kertaa (sormin painaa. Tämä voi parantaa hipiä, unettomuuden hoitoon.

Kaula lihas painaa takaraivoon alareunassa keskisormi, paina kolme kertaa noin 5 sekunnin ajan, voit lisätä elinvoimaa, poistaa kehon väsymys.Keskimmäinen kolmesta ylhäältä alaspäin pisteitä niskaan jälkeen neljä näppäintä kolme kertaa, voit poistaa niska väsymystä.

Brand

品牌
SONY 新力
品名
小蘋果護唇霜_護唇膏_30g
存貨
規格/說明
30g_ 169$240                產品說明:                 *含蘋果精華超保濕成分、膠原蛋白(大豆發 酵精華液)、玻尿酸、維他命A、維他命C ,唇辦更加水潤香Q,不會乾巴巴唷! *清新蘋果香天然成份,就像現榨的蘋果汁 ,滿滿的蘋果精華,超保濕,用起來更加 天然更安心。 ★建議使用方法:                平日保養:以指腹沾取護 唇霜,塗抹於   雙唇。夜間保養:每天臨睡前沾取護唇霜,加以按   摩,塗厚厚的,隔天更加水潤。 
銷售類型
Wholesale

TN_RiveGaucheH_2003.jpg 
什麼是蒸氣熏面?

 蒸氣熏面適合於任何類型的皮膚,它能清除老化死亡的細胞,衝去堵塞的油污,疏通汗孔,刺激循環,使皮膚容光煥發。

 蒸面的原理是:用水蒸氣熏皮膚,使毛孔受熱後擴張,表皮深處的污物隨同汗液排出,以使皮膚表層及深層得以清洗。水蒸氣還能刺激皮膚的毛細血管,促進血液循環與皮膚的新陳代謝。同時,對改善皮膚性質也有益處。乾燥、粗糙的皮膚經過蒸面,由於充分吸收了水分,會變得細滑滋潤;油性皮膚經過蒸面可以消除過多的油脂,保持毛孔的暢通,防止長出粉刺和麵包。因此,蒸面具有良好的護膚作用。蒸面的次數一般以每週1次為宜。

 蒸氣熏面的方法和步驟 用毛巾將前面的頭髮裹住;盛滿一盆冒蒸氣的熱水,可以加一點薄荷或滁菊;然後用一條毛巾蓋在頭和盆上,做成一個「帳篷」,讓面部在蒸氣裡熏面5分鐘;在做蒸氣熏面之前,可以先在面部塗上一些營養霜,待其干後再進行蒸面。為充分去污,在用蒸氣熏面5分鐘後,可再用手指按住毛巾或面巾紙,輕輕拭去油污。如有粉刺,別去擠它,否則會感染,甚至留下永久性疤痕。

 在蒸氣熏面之前使用的塗劑,可以根據各自皮膚的特點,自己配製。供乾性皮膚用的塗劑:把一個蛋黃攪碎後敷在臉上一厚層,乾透後再洗去。把整根香蕉搗成糊狀,在臉上厚厚地塗上一層,乾燥10分鐘後再用溫水洗淨;用鮮牛奶或奶粉調成的奶在臉上塗一層,15分鐘後洗去。供油性皮膚用的塗劑:在攪碎蛋黃裡加一點小蘇打,滴入12滴檸檬汁,拌勻後塗在臉上,15分鐘後洗去;將牛奶和麥片粥和勻,調成糊狀,塗在臉上,10~15分鐘後用溫水洗去,再往臉上撒些涼水;把6片釀酒用的酵母片搗碎(或用兩滿匙酵母粉),加一滿匙酸乳酪,調勻後在臉上和頸部塗上薄層,乾燥20分鐘。供中性皮膚用的塗劑:攪打一個蛋的蛋清至發泡,塗在臉上20分鐘,用溫水洗去後再用冷水洗;把一大湯匙微溫的蜂蜜同一小茶匙檸檬汁混合,攪勻後塗在臉上,留待30分鐘或更久一些;把一湯匙蜂蜜和一湯匙酸乳酪混合拌勻,塗在弄濕的臉上,保留15分鐘。供不健康的皮膚用的塗劑:如果你生有嚴重的粉刺,應先請大夫檢查一下再自行處理。把2~3根胡蘿蔔磨成漿,塗在臉上,保留15~20分鐘;把鮮酵母餅加上冷而濃的檸檬茶,調成漿糊狀,塗面並保留15分鐘,這是一種收斂性很強的敷面塗劑。

 蒸完後,用乾毛巾輕輕按在臉上,吸乾水珠,然後用冷毛巾敷面,使張開的毛孔收縮,也可以用收斂性化妝水拍打臉部,進行皮膚調理。最好趁皮膚吸收力最強的時候進行營養護膚與按摩,使皮膚得到良好的滋養。

Kymmenen maku on eniten hyötyä ihmisruumiista

Tutkimuksen mukaan, erilaisia ​​maku ihmiskehoon edistää rooli kullakin ei ole sama, ja näin osallistua fitness valita tuoksu perustuu fyysiseen kuntoon. Alla on lueteltu kymmenen eniten hyötyä ihmisen kehon tuoksu.

1 greipin:

  viha järjestelmän roolia ja parantaa sopiva jännittynyt.

2, Jasmine:

  tuoksulla voivat lisätä kehon kykyä selviytyä monimutkainen ympäristö, poistaa oireyhtymä aiheuttaa henkisiä ja fyysisiä vikoja.

3, Orange:

  suurin toimihenkilöiden kaikenikäisille.Appelsiiniaromi voi parantaa työtehoa, poistaa jännitystä syntyy toimiston työntekijät toimiston tukahdutettu tunnelma, tunne levottomuutta. Orange aromi voi myös nopeuttaa masennusta ja ajatuksia syrjäytymistä, parantaa kykyä korostaa ympäristöön.

4, neilikka:

  neilikka suitsukkeet parantaa muistiin, jotta helpotetaan paremman pääsyn ulkoisen tiedon.

Geranium:

  tämä geranium aineellisten haju voi parantaa itseluottamusta ja tahtoa muuttaa tyyliä päättämättömyys.

6, inkivääri:

  rikas inkivääri voi lisätä stressiä kapasiteettia, vähentää väsymystä, parantaa kestävyyttä.

7, kaneli:

  kaneli psykedeelistä aromi tekee hyväntuulista kokemus esteetöntä, rento ja iloinen tunnelma. Lapset ja raskaana olevat naiset eivät haise tätä tuoksua.

8 bergamotene:

  tämä tuoksu auttaa ihmisiä psykologisen paineen aiheuttama ulkoisen ympäristön ratkaista Concerned huolet.

9, hapan sitruuna:

  pieni rooli tuulella, ja lievittäminen masennusta ja melankoliaa.

10 Lavender:

  insomniacs "lääkettä" parantaa masennusoireita ja hysterian ja poistaminen jännitystä, rauhoittaa maksa Xihuo, esto provosoivia impulssi.

繼續閲讀

cosmetics gifts

品牌
SONY新力
品名
攻唇透亮果凍唇蜜_504_唇蜜
存貨
規格/說明
7.5g 259$380                產品說明:                 含晶亮粒子,雙唇呈現水亮效果!特殊刷頭,符合唇型設計容易清洗。添加了蘆薈精華及植物性保濕配方,讓唇部淋上一層天然保護膜,持續呵護嬌嫩雙唇;含維他命E及防護成分,能預防外在環境傷害。   
銷售類型
Wholesale

TN_Kenzohomme.jpg 

 1. http://www.elady.tw/fragrance/
 2. http://www.perfume.com.tw/bigpic減少面部皺紋的方法有哪些?

 減少面部皺紋的方法很多,較常用的有指壓法和氣功與按摩相結合的美容方法。

 指壓法是一種能減少面部皺紋的簡易美容方法,是在臉上選擇合適的指壓部位進行指壓。臉上的指壓部位很多,最常用、最有效的點有六個(左右各三個)。第一個點是在前額顳側,眉梢外側旁開二橫指,再向上行四橫指處。第二點在顴骨下方偏內側,與鼻孔平齊的頰部,第三個點在口角外側,旁開一橫指處。如堅持每天在這個指壓點上進行較輕緩指壓10~20分鐘,可以減少面部皺紋。

 氣功與按摩相結合的美容方法,對消除面部抬頭紋、魚尾紋、眼袋及保持頸部健美有一定的作用。

 準備 練功者端坐於椅子的前1/3處,閉目,呼吸自然雙腿略寬於肩,鬆肩垂肘,雙手掌心向下放於膝上,意守丹田。雙手掌向內回收沿體前上升至額前,以勞宮穴對印堂穴,輕輕左右抖動雙手至耳部出現熱感。

 消除抬頭紋 接上式,雙手中、食指點按神庭穴,沿神庭穴下至印堂穴,緩緩向上向下旋轉按揉至左右太陽穴,點按太陽穴,順時針旋轉9次。

 消除上眼袋 接上式,雙手由太陽穴移至面前,雙手中、食指分別點按左右絲竹空穴、攢竹穴。雙手食指橫置於眼球上,閉目,稍稍用力按壓眼瞼,做挑眉動作9次。

 消除下眼袋 用左右手食指分別點揉左右眼外眼角,然後由目外眥沿下眼瞼向目內眥緩緩推進至睛明穴,點揉睛明穴。往返共做9次。

 消除魚尾紋 右手食指按揉右眼內眼角,然後沿下眼瞼橫拉至四白穴,點按四白穴。向右上方稍稍用力將食指拉至距太陽穴2厘米處,順時針旋轉9次,沿耳前緩緩下落至頰車穴,點按頰車穴,同時盡力向上挑眼眉。左手沿左眼再做一遍,動作同右。

Perfume näyttää innostusta ja hauska

Jotkut ihmiset sanovat "Scent of a Woman", ei tuoksu ja nainen, kuin kukka ilman tuoksua, kukkia muovikukkia. Näkyvä, tuoksut ja naisilla on niin läheinen.

Eri tasoilla, eri luonteet, erilaiset rakastavia ihmisiä, koska niiden eri luonne, kannattaa erityisen maku tuoksu. Niinpä naiset valinta tuoksu lisätä niiden viehätys on myös esitellä oman intohimonsa ja hauskaa.

Lähtevät nainen:

Innostus on hyvä liikkua, toimivat nopeasti, paino tehokkuutensa ja rakastunut tuoksu jossa sitrushedelmän tuoksu Avon Yi unelma mennä helmiä hajuvettä ja vihreitä ottaa helmiä hajuvettä, valo sitrushedelmien tuoksu saa sinut muistamaan, että elinvoimainen nuoriso.

Sisäänpäin nainen:

Hiljaisuus muutaman sanan, tavoittelu itsensä ilmentymä persoonallisuus ja vapauttamista. Etusija salaperäinen, jalo itämainen tuoksu, Avon chi yksinkertaisia ​​Korean makuja, Blue Diamond Girl ottamaan helmiä hajuvettä, fuusio kukka ja myski, joten muutama sana enemmän näyttää ujo charmia.

Sentimental nainen:

Hellä, myötätuntoinen niiden lämpö rappeutuminen harjoittamisesta uutuus on muoti kultaseni. Rakkaus kukkien tuoksua ja hedelmiä, ja seuraa muotia suuntausta, Avonin uusin Meng cologne, tee Splendour tyylikäs ja välittää uutta ja jatkuvasti muuttuvassa haaveilen.

Voimakastahtoinen nainen:

Paras harjoittamisesta elämänlaadun hauskaa, tyylikäs, herkkä ja täydellinen taiteen maailmaan hienostunut tuoksu, Avon Blue Dream mini cologne, santelipuu suitsukkeita on hiljainen, niin voimakastahtoinen Yu merkittäviä tyylistä.

繼續閲讀

beauty

品牌
SONY
品名
SONY50002_護手霜 _30g
存貨
規格/說明
30g 178$230                 產品說明:                 ★B&C08'最新商品 ★水果女王!西洋梨 萃取 ,讓雙唇保持柔嫩與 滋潤感 ★預防乾燥持續保濕效果有彈力 
銷售類型
Wholesale

TN_File0025.jpg 

 1. 香奈爾 純淨爽膚水美容品
 2. 香奈爾 純淨完美粉底美容品
 3. 香奈爾 粉霜 + 隔 + 白乳 + 潤澤 + 修
 4. 香奈爾 潤澤乳液美容品
 5. 香奈爾 平衡保濕乳霜美容品
 6. 香奈爾 東方眼彩盤美容品如何保管化妝品?

 化妝品從購進到用完有保管過程和使用過程,妥善保管化妝品是有效地使用化妝品的保證。如果化妝品保存不好,很容易變質,因此,要掌握正確的保管方法。化妝品的保管要注意防污染、防曬、防熱、防凍、防潮和合理擺放。

 防污染 大包裝化妝品打開後分出一部分裝在容積小的器具中,其他部分重新封存。使用中的化妝品,使用時用消毒化妝棒取出,用後旋緊,防止在使用過程中細菌繁殖使化妝品氧化或提高含菌量。

 防曬 強烈的紫外線有一定的穿透力,容易使油脂和香料產生氧化現象和破壞色素,所以,化妝品應避光保存。

 防熱 存放化妝品的地方,溫度應在35℃以下。溫度過高會使化妝品的乳化體遭到破壞,造成脂水分離,粉膏類化妝品干縮,使化妝品變質失效。

 防凍 溫度過低會使化妝品中的水分結冰,乳化體遭到破壞,融化後質感變粗變散,失去化妝品的效用,對皮膚產生刺激。

 防潮 潮濕的環境是微生物繁殖的溫床,過於潮濕的環境使含有蛋白質、脂質的化妝品中的細菌加快繁殖,發生變質。也有的化妝品包裝瓶或盒蓋是鐵製的,受潮後容易生銹,腐蝕瓶內膏霜,使之變質。化妝品應放在通風乾燥的地方保存。

 合理擺放 化妝品應放在清潔衛生的地方,輕拿輕放,不用時蓋子要擰緊或將袋口封嚴,防止被灰塵或其他髒物污染,防止香味散失。不要擠壓,特別是擠壓型或按壓型包裝的化妝品,擺放要有條理,防止因擠壓而造成包裝損傷,使化妝品氧化或污染。

 要注意化妝品的保存期限,一般為1年,最長不超過2年,不宜長期存放,以免失效。不同的化妝品使用的安全期限及儲存方式也不相同:睫毛膏,打開使用3~6個月,或一旦開始變濃或結塊時就該扔掉。儲存在室溫下即可。眼影,霜狀眼影的期限為1~2個月,或一旦開始變濃或結塊時就該扔掉。儲存在室溫下即可。眼線筆,液狀眼線筆可存放3~6個月,一般眼線筆可存放10餘年。放在室溫下即可。粉底,用過1~2年後硬化、變色或發出異味,表示其中的油脂成分腐壞,不宜再用,儲存在室溫下或冰箱即可,要避免日光照射。乳液,可使用2~3年,一旦發生異味就表示變壞,可存放於室溫下或冰箱中。香水,可存放1年左右,或當香味變淡、發出酸味,不應再用。儲存於室溫下即可。口紅,用蠟製成,因而可使用數年,最好儲存在冰箱或避開陽光與高溫之處。由於口紅會從空氣中吸收水分,要小心有時候會長霉。

Miten tuoksu koko päivän?

Hajuvesi on eräänlainen itse tai käytännön kohteliaisuudesta muita, missä tihkuu puhdas, viehättävä tuoksu.

Mutta usein käyttää hajuvettä on levoton, että hajuvesi on erittäin helppoa haihtumisen hiki ja ilma vähitellen menetys! Nyt pikku vinkki kaikille,

Ennen seuraavaa hajuvesi kannattaa kokeilla, se antaa sinun (ja ihmiset ympärilläsi), voit nauttia tuoretta ja kestävä aromaattinen maku.

Älä käytä estää hajun saippuan kylpyyn tai pese käsiään, koska sen tarkoituksena on - poistaa kaikki maku.

Käytitpä pyyhkiä enemmän kuin kallis hajuvesi, maku tulee korvata, joten jos haluat kestävä tuoksu, on parasta käyttää kylpy saippualla ja hajuvettä ja brändin.

2 kosteuttavaa voidaan usein maku kestävämpi. Wear hajuvesi on parasta olla käyttämättä tuoksu lotion pyyhi ruumiin, tai haluat hieroa hajuvettä päälle emulsion, koska pehmeä märkä iho voi hajuvettä tiukasti lukittu, jottei se nopeasti haihtuu.

(3) tai kokeile hajuvettä hankaa alavartalon. Koska lämpö aina nousee, maku on sama syy kortin hieroa hajuvesien hameet, polvi takana nilkkojen, eikä niskassa tai olkapäässä, voit antaa tuoksu, joka kestää koko päivän.

繼續閲讀

自我介紹

tuoksut

Author:tuoksut
龍記實業有限公司 專司經營世界名牌香精Perfume、香水Fragrances、男性香水Men’sPerfume、女性香水Women’sPerfume、小香水,保養、保養品SkinCare,化妝品cosmetic、彩妝,香水禮盒、保養品禮盒、化妝品禮盒,美髮品、美髮材料,美容美體、美容品、美容材料、美容護膚,美顏、美妝、美妝工具、化妝工具、彩妝工具,飾品、禮品、贈品,進口女香、百貨、精品、日式精品等高級日用品之專賣店,賣場、商店、門市之商品批發,品牌種類舉如:
愛格娜AIGNER、安娜蘇ANNASUI、亞曼尼ARMANI、BOSS、巴黎世家BALENCIAGA、班尼頓BENETTON、碧兒泉BIOTHERM、姬龍雪GUYLAROCHE、希思黎SISLEY、山本耀司Y.YAMAMOTO、萬寶龍MONTBLANC、貝佳斯BORGHESE、畢柏絲BYBLOS、布蘭妮BRITNEY、保格麗BVLGARI、嘟澎DUPONT、克莉絲汀C.DIOR、卡文克萊C.KLEIN、芬迪FENDI、卡布奇CAPUCCI、凱依黛CARITA、1881CERRUTI、雅詩蘭黛E.LAUDER、媚絲NESS、香奈兒CHANEL、紀凡希GIVENCHY、法拉德FALADE、高絲KOSE、克蘭詩CLARINS、倩碧CLINIQUE、畢卡索D.COSMERIC、森巴SAMBA、迪奧DIOR、登喜露DUNHILL、高堤耶GAULTIER、珍妮佛GLOWJ.IO、佛瑞FERRE、法拉摩FREDERICM、嬌蘭GUERLAIN、赫蓮娜H.R、庫吉GUCCI、愛瑪仕HERMES、佳麗寶KANEBO、英格蜜兒I.MILLET、蘭蔻LANCOME、佐登JOURDAN、蕭邦CHOPARD、積架JAGUAR、浪凡LANVIN、高田賢三KENZO、凱蒂貓KITTY、培麗LA.PRAIRIE、耐吉NIKE、面具PALGANTONG、鱷魚LACOSTE、皮爾卡登P.CARDIN、寶露POLA、蓮娜麗姿NINARICCI、大衛杜夫DAVIDOFF、麥可喬登M.JORDAN、松島正樹MAT、米奇MICKEY、三宅一生MIYAKE、雅頓E.ARDEN、瑪丹娜MONTANA、保羅POLO、蓮娜N.RICCI、費拉加摩FRAGONARD、諾貝達R.BALESTRA、黑龍堂PRIVACY、幽蘭ORLANE、奧斯卡OSCAR、蒲薏P.M.CHELL、蘿莎ROCHAS、桑麗卡SONIA、資生堂SHISEIDO、植村秀SHUUEMURA、蕾歐娜LEONARD、凡賽斯VERSACE、舞妓SANA、蒂芬妮TIFFANY、聖羅蘭YSL、BURBERRY、塔利雅DRIYA、JUJU等名牌。
TEL:886-6-2820480,2822432,2833368

最新文章
最新留言
最新引用
月份存檔
類別
搜尋欄
RSS連結
連結